Универсална PU пяна FERM FIX, пистолетна, 750 мл

  • Марка: FERN

Полиуретанова универлана пистолетна монтажна пяна

 

 

Предназначение:

PU пяна FERM FIX , универсална, е униврсална пяна с целево приложение за монтаж и пълнеж със специална формула за втвърдяване чрез въздействието на влагата в рамките на 2-3 часа. Използва се за запълване на пролуки и стабилизиране при монтаж на врати, прозорци и други подобни дограми, дупки в стени и тавани,електрически кабелни тръби, изолация на тръби за топла и студена вода. След втвърдяване излишните и изтекли части се отстраняват с нож или се изглаждат с шкурка. Има отлична адхезия към почти всички строителни материали и основи, с изключение на силикон, тефлон,, полиетиен и полипропилен. Устойчива на неблагоприятни атмосферни условия ,морска вода, пара и влага.

FERMFIX е монтажна и пълнеща пяна с увеличен обем по своята специална формула. Това е многофункционална пяна и се втвърдява от влажността на въздуха. Област на приложение и описание: За фиксиране на врати, прозорци и подобни рамки, запълване на дупки, използвани за изолация на тръби за топла и студена вода и електрическо оборудване, запълване на празнините, дупките и пукнатините. Може да се бръсне, шлайфа и боядисва, след като се втвърди за 1 до 3 часа. Свързва се с всички видове строителни материали, с изключение на силикон, тефлон, полиетилен и полипропилен. Устойчив е на всякакви метеорологични условия, морска вода, пара и влага. Не е лесно запалим. 

 

Свойства, характеристики, технически параметри:

  • Отлична адхезия
  • Устойчива на  неблагоприятни атмосферни условия, влага, пара
  • Температурна устойчивост: 50 С
  • Температура за приложение: 0 С/ +35 С

 

Инструкции за употреба: Разклатете силно кутията за 30 секунди. Инсталирайте пистолета за пяна върху кутията. Отстранете замърсяванията, праха и мазнините от мястото на нанасяне и ги навлажнете с вода. (овлажняването на почвата и отделената пяна е важно за ускоряване на реакцията и получаване на продуктивен резултат). Обърнете кутията с главата надолу и натиснете спусъка. За по -късни приложения, изсушените остатъци от пяна трябва да бъдат отстранени от тръбата и клапана. Размазаните остатъци от пяна могат да бъдат почистени с FERMFIX PU FOAM CLEANER. Тъй като пяната се разширява, трябва да се използват подходящи количества.

 

 

Опаковка:     

мл

аерозолен флакон

750

Бр. :

1

 

 

 

Доставка:

 

за България:

  •  до Офис на Еконт,
  •  до Адрес с Еконт 

За гр. Бургас-

допълнителни опции:

  • Получаване В Магазин

     „ Болгарика“, Бургас

  • Доставка ДО обект

За р-н Бургас-

допълнителна опция:

 

  • Доставка ДО обект

 

*Внмание!  Прочетете инструкциите за работа и съхранение.

Изключително запалим аерозол. Вреден при вдишване, предизвиква дразнение на очите. Може да редизвика алергични кожни или дихателни реакции. Да се пази от топлина, нагорещени повърхности, искри,открит пламък.

 

7,20 лв.

РАЗЛИЧЕН 

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ НАШАТА СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ

вземи сега
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!