Универсална PU пяна FERM FIX, пистолетна

  • Марка: FERM

Полиуретанова универсална пистолетна монтажна пяна 750 мл

*Цена за брой

 

 

Предназначение:

PU пяна FERM FIX , универсална, е пистолетна пяна с целево приложение за монтаж и пълнеж, с увеличен обем, със специална формула за втвърдяване чрез въздействието на влагата в рамките на 2-3 часа. Използва се за запълване на пролуки и стабилизиране при монтаж и фиксиране на врати, прозорци и други подобни дограми, запълване на дупки в стени и тавани, електрически кабелни тръби, изолация на тръби за топла и студена вода, запълване на празнините, дупките и пукнатини. След втвърдяване излишните и изтекли части се отстраняват с нож или се изглаждат с шкурка. Може да се шлайфа и боядисва, след като се втвърди за 1 до 3 часа. Има отлична адхезия към почти всички строителни материали и основи, с изключение на силикон, тефлон, полиетиен и полипропилен. Устойчива на неблагоприятни атмосферни условия ,морска вода, пара и влага.

 

 

Свойства, характеристики, технически параметри:

  • Отлична адхезия
  • Устойчива на  неблагоприятни атмосферни условия, влага, пара
  • Температурна устойчивост: 50 С
  • Температура за приложение: 0 С/ +35 С

 

Инструкции за употреба: Разклатете силно кутията за 30 секунди. Инсталирайте пистолета за пяна върху кутията. Отстранете замърсяванията, праха и мазнините от мястото на нанасяне и ги навлажнете с вода. (овлажняването на почвата и отделената пяна е важно за ускоряване на реакцията и получаване на продуктивен резултат). Обърнете кутията с главата надолу и натиснете спусъка. За по -късни приложения, изсушените остатъци от пяна трябва да бъдат отстранени от тръбата и клапана. Размазаните остатъци от пяна могат да бъдат почистени с FERMFIX PU FOAM CLEANER. Тъй като пяната се разширява, трябва да се използват подходящи количества.

 

 

Опаковка:     

мл

аерозолен флакон

750

Бр. :

1

 

 

 

Доставка:

 

за България:

  •  до Офис на Еконт,
  •  до Адрес с Еконт 

За гр. Бургас-

допълнителни опции:

  • Получаване В Магазин

     „ Болгарика“, Бургас

  • Доставка ДО обект

За р-н Бургас-

допълнителна опция:

 

  • Доставка ДО обект

 

*Внмание!  Прочетете инструкциите за работа и съхранение.

Изключително запалим аерозол. Вреден при вдишване, предизвиква дразнение на очите. Може да редизвика алергични кожни или дихателни реакции. Да се пази от топлина, нагорещени повърхности, искри,открит пламък.

 

7,20 лв.

РАЗЛИЧЕН 

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ НАШАТА СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ

вземи сега
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!