Работни защитни ръкавици DECOREX за строителни и битови дейности цени от 1.32лв. за брой

  • Марка: DECOREX
  • Кат. номер:32366

Защитни ръкавици за различните строителни, градинарски и битови дейности

 

МОДЕЛИ : BUFFALO, STRIKE, SAPFIRE, GLORY, RACING WINTER, SKY WINTER, RTR MAX,  ВИНИЛ С ПУДРА

 

Ръкавици  BUFFALO: За защита от производствени замърсявания и механични въздействия, вода и киселинни пръски. Външният водоотблъскващ слой е направен от найлоново платно, наслоено с омекотено ПВХ. Bътрешният слой е от полиестерни влакна. Може да се пере при температура до 30° С с използване на обикновени перилни препарати.Изделието не може да се избелва, да се глади с ютия, да се чисти химически, нито да се суши в барабанна сушилня.

Ръкавици топени в латекс GLORY: Лично предпазно средство, предназначено за защитава от замърсени повърхности с нетоксични вещества, вредности и опасности, и комбинации от тях. Ръкавиците са противохлъзгащи, отговарят на всички нормативни изисквания. Изработени са от памучно трико, топени в латекс, дишащ гръб, ластичен маншет. Да не се използва в агресивни среди, нефтопродукти и огън.Пере се на ръка с четка и неутрални перилни детергенти. Не се избелва, не се глади с ютия, не се чисти химически, нито се суши в барабанна сушилня. 

 

Зимни ръкавици RACING WINTER: топени в латекс, дишащ гръб, с ластичен маншет. Зимна подплата – тип полар.

 

Ръкавици ПОЛ ПЯНА  RTRMAX: Самозаминимални рискове Категория I. Предпазни ръкавици с пет пръста от полиамидно трико, длан и пръсти топени в полиуретан, ластичен маншет. Предназначени са да предпазват ръцете от механичното въздействие в строителство, складове, селско стопанство и др..Да не се използва в агресивни среди, нефтопродукти и огън.Противоплъзгащи. След употреба поддържайте изделието чисто. Пере се на ръка с четка и неутрални перилни детергенти. Не се избелва не се глади с ютия, не се чисти химически, нито се суши в барабанна сушилня. 

 

Ръкавици SAPFIRE: Категория I Само за минимални рискове. Предпазни ръкавици с пет пръста от безшевно трико, потопени в латекс, дишащ гръб, ластичен маншет. Предназначени са да предпазват ръцете от механичното въздействие в строителство, складове, селско стопанство и др. Да не се използва в агресивни среди, нефтопродукти и огън. Противоплъзгащи. Студоустойчиви.  Пере се на ръка с четка и неутрални перилни детергенти. Не се избелва не се глади с ютия, не се чисти химически, нито се суши в барабанна сушилня.

 

Ръкавици SKY WINTER: Категория I Само за минимални рискове. Предпазни ръкавици с пет пръста от безшевно трико, потопени в латекс, дишащ гръб, ластичен маншет. Предназначени са да предпазват ръцете от механичното въздействие в строителство, складове, селско стопанство и др. Да не се използва в агресивни среди, нефтопродукти и огън. Противоплъзгащи. Студоустойчиви.  Пере се на ръка с четка и неутрални перилни детергенти. Не се избелва не се глади с ютия, не се чисти химически, нито се суши в барабанна сушилня.

 

Ръкавици STRIKE : Предназначени за защита от замърсени повърхности с нетоксични вещества, вредности и комбинаций от тях при общи монтажни и строителни дейност. Изработени от плетено безшевно трико, топени в латекс с ластичен маншет и дишащ гръб. Подходящи за използване в строителството, дърводелството, направа и ремонт на покриви, битови дейности. Размер:10


Ръкавици ВИНИЛ бели с талК 100 бр : Предназначени за еднократна употреба  еластични и здрави защитни ръкавици. Подходящи за употреба в здравеопазването, фризьорски и козметични салони, тато студиа, спа центрове и други.
Подходящи за използване така също и в домашни условия, в офиса или магазина, в градинарството, и където е необходимо да се предпазите от бактерии, сезонни грипове, вирусни инфекции и други. Виниловите ръкавици са алтернатива и особено подходящи за използване от лица с алергии към латекс, не са стерилни.Лесни за поставяне и сваляне от ръцете. Предназначени за еднократна употреба, след използване изхвърлете на подходящо място.

Доставка:

 

за България:

  •  до Офис на Еконт,
  •  до Адрес с Еконт 

За гр. Бургас-

допълнителни опции:

  • Получаване В Магазин

     „ Болгарика“, Бургас

  • Доставка ДО обект

За р-н Бургас-

допълнителна опция:

 

  • Доставка ДО обект
1,32 лв.

РАЗЛИЧЕН 

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ НАШАТА СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ

вземи сега
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!