Болгарика БС ЕООД - Строителни материали за довършителни и ремонтни дейности - Бургас
Марки
окачени растерни тавани
декоративни пана за стени и тавани
декоративни первази
подова настилка
Цена
 лв.
 лв.

HD ПОЛИМЕРНИ ПОДОВИ ПЕРВАЗИ

Висококачествени подови первази, изработени от специален HD полимер- изключително твърди. Освен елегантната форма первазите имат и много допълнителни достойнства, между които възможността за боядисване с вододисперсни бои в предпочитан цвят или в цвета на стената. Други безспорни предимства на первазите  са устойчивостта на влага, възможността за прекарване на кабели зад тях, както и тяхната устойчивост на механични въздействия. Освен това первазите се разкрояват и съединяват лесно и след монтаж свръзките остават невидими. Монтажа се извършва с помощта на специално монтажно лепило за первази, което не пожълтява с времето и може да се шкури и боядисва след изсъхване. За оформянето на външните и вътрешните ъгли може да се използва специална шпакловъчна маса в туби.

Разпенено PVC (HD полимер)

Вътрешната структура се характеризира с разпененост, но се отличават с твърди и гладки повърхности. Стандартното покритие е матово. Разпененото PVC се използва при търсене на по-леки, но сравнително механични устойчиви плоскости.

Характеристики: Изключително ниски нива на поглъщане на вода, Ниски нива на топло-отдаване, Устойчивост на корозия и химикали, Звуко поглъщане, Лесни за механична обработка, Определена ограничена устойчивост на атмосферни влияния, Ниско тегло в сравнение със същият размер и дебелина от индустриалното ПВЦ.

Приложение: Окачени тавани, Носител на реклама или пана, Дограма, Преградни стени, Защита на движещите части на машини, Стени във влажни помещения, сервизни шахти, Щандове, Декорации.

 

Филтри
Подреди по
HOMESTAR CLASSIC HD подови первази

Декоративен HD подови первази ХОУМСТАР КЛАСИК *Цена за комплект *Доставка: нестандартна прат

"Elegance" Подови первази от HD полимер серия

Високоплътни подови первази от HD полимер ELEGANCE *Цена за брой *Доставка: нестандартна пратка/

Reviews of bolgarica.com