Болгарика БС ЕООД - Строителни материали за довършителни и ремонтни дейности - Бургас

РАЗЛИЧЕН 

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ НАШАТА СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ

вземи сега

Популярни Продукти

Статии

Кой е най-добрият тип топлоизолация?

От техническа гледна точка няма "най-добър" тип изолация. Всички различни форми имат предимства и недостатъци и всяка от тях е подходяща за различни цели. Окончателното решение за това какъв тип изолация би бил най-подходящ за вашия дом зависи от това къде живеете, кои части на къщата ще изолирате, от бюджета ви и от това дали изграждате дома си или той вече е построен. Най-разпространените форми на изолационни материали са фибростъкло, пяна и целулоза. Най-разпространените видове изолация са вати, насипен пълнеж, твърда пяна, а вече и пръскана пяна. Въпреки че това са най-популярните видове, решението в крайна сметка се свежда до вашите специфични изисквания и нужди.

Прочети още
Необходимите инструменти за всеки майстор и за всеки дом - 2

Инструментите не винаги са евтини, но е по-добре да притежавате качествени и скъпи инструменти, за да сте сигурни в добрите крайни резултати. Много е важна правилната грижа и поддръжка, тъй като инструментите също имат живот. Можете да събирате домашни инструменти по два начина - да закупите всеки необходим инструмент поотделно, или закупувате като готови комплекти. Винаги е по-евтино «закупуването на едро» и в това отношение инструментът  не прави изключение. Отделните покупки на инструменти, моментно са по-малък разход, но в крайна сметка струват повече.

Прочети още

Добре дошли в БОЛГАРИКА БС,

С дългогодишният си опит в търговията със строителни материали сме извоювали своето място на пазара и сме доказали своята коректност, лоялност и надежност, към своите клиенти и партньори. От екипа ни ще получите индивидуално внимание, коректно и етично отношение, експедитивност, професионализъм и компетентност в работата ни, полезна и изчерпателна информация за стоките и услугите, които предлагаме.

 

 

За индивидуални оферти за обекти: телефонирайте или пишете на обявените телефони и Е- мейл или просто ... ни  посетете :)

Reviews of bolgarica.com