Болгарика БС ЕООД - Строителни материали за довършителни и ремонтни дейности - Бургас
Марки
окачени растерни тавани
декоративни пана за стени и тавани
декоративни первази
подова настилка
конструкции за растерни тавани
цвят
Цена
 лв.
 лв.

КОНСТРУКЦИИ ЗА ОКАЧЕНИ ТАВАНИ

КОНСТРУКЦИИ ЗА ОКАЧЕНИ ТАВАНИ

В категорията ще намерите конструкциите за най-често прилаганият в административните сгради - растерния  таван. При него плочи с размери 60/60cm се полагат върху обърнати с широката част надолу Т-образни профили, окачени с дюбели за повърхността на тавана. Свободното окачване на плочите позволява лесен достъп за ремонт и профилактика на системите, както и възможност за подмяна на плочите при повреда. Плочите могат да са от различни материали - дърво, метал, полимери, гипс, минерални фибри - като водещи при избора им са търсения естетически ефект, механичната и противопожарна устойчивост.

 

ARMSTRONG СИСТЕМИ ЗА НОСЕЩА КОНСТРУКЦИЯ “ПРЕЦИЗНОСТ И ЕФЕКТИВНОСТ”

Системите за носеща конструкция на Knauf Ceiling Solutions включват пълна гама от решения и детайли покриващи всички изисквания за окачване на паната. Предлага се и пълна гама от аксесоари.

  • GENERAL SOLUTIONS
  • PEAKFORM
    Повечето от профилите в гамата носеща конструкция Prelude се отличават с иновативния дизайн Peakform, който е по -висок и проектиран да създава по-здрава, по-стабилна система на окачване. Формата Peakform прави главните носещи и напречните профили бързи и лесни за рязане.
  • PRELUDE УНИВЕРСАЛЕН ГЛАВЕН НОСЕЩ ПРОФИЛ: Универсалният главен носещ профил Prelude поддържа монтажа на TL² или TL с кука/hook или XL² напречни профили.
  • XL² НАПРЕЧНИ Т ПРОФИЛИ – монтаж посредством “Click”: Prelude XL² напречни профили притежават система за закопчаване с отчетлив "click", гарантиращ стабилна и здрава връзка.
  • TL² НАПРЕЧНИ ПРОФИЛИ – монтаж тип кука “Hook”: TL² е напречен профил с патентована система за закопчаване тип кука “Hook”.
  • TL НАПРЕЧНИ ПРОФИЛИ – монтаж тип кука “Hook”: Prelude TL напречни профили с широчина 15мм., снабдени със система за закопчаване тип кука “Hook”.


Гама от стандартни системи за окачване на видим монтаж, включително Prelude 15, Prelude 24, Prelude 24 Sixty2 за по - големи отстояния, Prelude 35 и Бандрастер.

Филтри
Подреди по
Система за окачен таван Т24- профил Armstrong Prelude S+

Носещи, напречни T24 и L- профили Кнауф за окачен таван, Армстронг Прелюд S+ *Цена за брой *Дост

Система за окачен таван Т15- профил Knauf, Armstrong Prelude S+

Носещи, напречни T15 и L- профили Кнауф за окачен таван, Армстронг Прелюд S+ *Цена за брой *Д

Ограничаващ L- профил Knauf за окачен таван, Armstrong Prelude S+

Окрайчващ L-Профил KCS Кнауф за окачени тавани 24мм Grid System 3000 мм *Цена за брой *Доста

Окачвач за Т профил за растерен таван

Бърз окачвач с пружина за Т профил *Цена за брой Предназначение: Метален анкерен клипс за

Reviews of bolgarica.com