Как да поръчам?

 

След "клик" върху избрания от Вас продукт, ще бъдете пренасочени към продуктовата страница с детайлно описание на продукта.

(1) В полето под цената ИЗБЕРЕТЕ  параметър : вид, тип, цвят, модел, разфасовка, размер, дължина, диаметър и други зададени. В полето КОЛИЧЕСТВО посочете вашия количествен избор .Следващата стъпка е:ДОБАВИ В КОЛИЧКАТА.

(2) За  финализиране на поръчката трябва да кликнете върху символа (!) ПАЗАРСКА КОШНИЦА, откъдето ще се отвори прозорец ПОРЪЧАЙ.

(3) Тук можете да прегледате поръчката си, да я коригирате, да се върнете отново в магазина за преглед на други артикули или да завършите поръчката, кликвайки върху бутона ПОРЪЧАЙ. Ще бъдете препратени към формуляр ДАННИ ЗА КЛИЕНТА.

(4) Формуляр ДАННИ ЗА КЛИЕНТА. В случай,че сте се регистрирали в нашия сайт,голяма част от данните ще са налични във формуляра. Уверете се, че е попълнен коректно ( проверете адреса за доставка и данните за фактура,ако искате такава и впишете коментар,ако имате такъв .Проверете отметките, активиращи тези функции).

(5) Натиснете Бутона ПРОДЪЛЖИ , за да  да прегледате още веднъж коректността на въведените от вас данни и да изберете метод за ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ (Цената за доставка ще бъде автоматично изчислена по тарифите на Еконт за България, но поради допълнителни налични опции за доставка в Бургас и Бургаска област, за клиентите от региона, има и ДРУГА цена подлежаща на уточнение. В случай,че желаете доставката да бъде направена от друг куриер, впишете го като забележка в полето за коментар и ние ще се свържем с Вас за уточнение.)

1.КакДаПоръчам   2.    2

3.3 4. 4 5.  5

 

 

Ако изпитвате затруднения, просто ни позвънете или направете БЪРЗА ПОРЪЧКА като въведете само телефонния си номер, направите отметка  и натиснете бутона ПОРЪЧАЙ, и ние ще направим всички стъпки вместо Вас, както и всички детайлни уточнения относно поръчката Ви с телефонно обаждане.

Имайте предвид, че с опцията БЪРЗА ПОРЪЧКА, в системата се отразява САМО ПРОДУКТА без детайлният Ви избор по предварително зададените от вас параметри.Тях ще уточним в телефонния разговор.

 

 

КакДаПоръчам

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас в работно време (от 09:00 до 17 часа) на телефон 0878503400 и по всяко време чрез формуляра за контакти на сайта ни или по имейл: info@bolgarica.com.