Болгарика БС ЕООД - Строителни материали за довършителни и ремонтни дейности - Бургас
Как да поръчам?

Как да поръчам?

След "клик" върху избрания ПРОДУКТ, ще бъдете пренасочени към продуктовата страница с детайлно описание на продукта.

 

(1) В полето под цената ИЗБЕРЕТЕ параметър: вид, тип, цвят, модел, разфасовка, размер, дължина, диаметър и други зададени. В полето КОЛИЧЕСТВО посочете вашия количествен избор. Следващата стъпка е:  ДОБАВИ В КОЛИЧКАТА.

(2) За  финализиране на поръчката трябва да кликнете върху символа (!) ПАЗАРСКА КОШНИЦА, откъдето ще се отвори прозорец ПОРЪЧАЙ.

(3) Тук може да прегледате поръчката си, да я коригирате, да се върнете отново в магазина зяа преглед на други артикули или да завършите поръчката, кликвайки върху бутона ПОРЪЧАЙ. Ще бъдете препратени към формуляр ДАННИ ЗА КЛИЕНТА.  

(4) Формуляр ДАННИ ЗА КЛИЕНТА. Попълнете необходимите данни за изпълнение на поръчката. В случай, че сте се регистрирали в нашия сайт, голяма част от данните Ви ще са налични във формуляра. Уверете се, че е попълнен коректно (проверете телефонния номер, адреса за доставка и данните за фактура, ако сте заявили такава и впишете коментар към поръчката, ако имате такъв. Проверете отметките, активиращи тези функции). 

(5) Натиснете бутона ПРОДЪЛЖИ, за да прегледате още веднъж коректността на въведените от Вас данни и да изберете метода на ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ (цената за доставка ще бъде автоматично изчислена по тарифите на Еконт за България). В случай, че желаете доставката да бъде направена от друг куриер, впишете го като забележка в полето за коментари и ние ще се свържем с Вас за потвърждение. Поради допълнителни налични опции за доставка, основно в Бургас и региона, задължително уточняваме с клиентите си метода за доставка. 

 

1.  стъпка 1       

 

2.   стъпка 2            

 

3.   стъпка 3            

 

4.  стъпка 4    5.  стъпка 5                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Ако изпитвате затруднения, просто ни позвънете и ние ще направим всички стъпки вместо Вас, както и всички детайлни уточнения относно поръчката Ви с ТЕЛЕФОННО ОБАЖДАНЕ

*Ако се интересувате от артикул, който е със скрита цена в магазина ни, молим, направете запитване. Липсващата цена не е индикация, че не го предлагаме. Може продукта да е с временен дефицит, да не е с постоянни наличности при нас, или цената му да по-висока, отколкото смятаме за разумно и очакваме евентуални корекции.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас в работно време (от 09:00 до 17 часа) на телефон 0878503400 и по всяко време чрез формуляра за контакти на сайта ни или по имейл: info@bolgarica.com.

 

Reviews of bolgarica.com