Болгарика БС ЕООД - Строителни материали за довършителни и ремонтни дейности - Бургас
Рекламация и връщане

Рекламация и връщане

ВРЪЩАНЕ И РЕКЛАМАЦИЯ

Всеки клиент има право да върне продукт в 14 дневен срок от датата на получаването му, без да посочва причина (чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите), освен в случаите описани в ал. 2 на чл. 55. Поръчката може да се върне, след като предварително клиента изтегли, попълни и изпрати формуляра за рекламация и връщане на стока  и уведоми  "Болгарика БС“ ЕООД .

Приемаме обратно само продукти, които са в добър търговски вид, видимо не са използвани, експлоатирани, за да могат да бъдат приети като нова стока и не липсва касов бон. Отказани поръчки се изпращат обратно на адрес: гр. Бургас 8000, ул. Индустриална No 4. На основание чл. 55 от ЗЗП потребителят трябва да изпрати или предаде стоките (в пълният им комплект,към момента на получаване) обратно на търговеца или на упълномощено от него лице не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца за решението си да се откаже от договора.

При производствен дефект или проблем с качеството на продукта ние ще го заменим, направим отстъпка от цената или върнем платената сума (чл. 124 от закона за Защита на потребителя).

"Болгарика БС“ ЕООД ще възстанови в 30 дневен срок платената за продукта/ите сума (чл. 55, ал.6 от Закона за защита на потребителите), по предоставена от клиента банкова сметка,  след като се уверим, че продуктът няма следи от употреба, няма липсващи елементи от окомплектовката му, няма следи от предумишлени зловредни действия и е в продаваем вид.

Формулярът за рекламация и връщане на стока на "Болгарика БС" ЕООД изтеглете от тук 

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.

Reviews of bolgarica.com