Болгарика БС ЕООД - Строителни материали за довършителни и ремонтни дейности - Бургас
За нас

За нас

БОЛГАРИКА е в строителния бранш от 2006 г, като основната ни дейност е съсредоточена в търговията със строителни материали за довършителни и ремонтни дейности. Продуктите и услугите, които предлагаме, са с доказани качества и от утвърдени производители. В дългогодишно партньорство сме с  Baumit, Боро, Terazid, Ceresit, Knauf, Itong, Würth, Vox Profile, Silk Plaster, Tool Words, Interkom, Top Kraft, Vestal, MIP  и др.  За удовлетворяване на желанията и потребностите на нашите клиенти ние предлагаме разнообразна продуктова гама за: сухо строителство/ гипсокартон, гипсофазер, циментови и магнезиеви плоскости, монтажни профили, аксесоари и крепежни елементи/, изолации /топлоизолации, хидроизолации, звукоизолации/, пана и конструкции за растерни тавани, гипсови, циментови и вароциментови смеси /лепила, шпакловки, добавки, полиуретанови продукти и силикони/, интериорни и екстериорни решения /бои, мазилки и тониране/, Сайдинг, Софит, PVC ламперия, профили и первази, ръчни инструменти, консумативи за строителните дейности и машини, лични  предпазни средства. Предлагаме традиционни и иновативни продукти за съвременното строителство.

С дългогодишният си опит в търговията със строителни материали сме извоювали своето място на пазара и сме доказали своята коректност, лоялност и надежност, към своите клиенти и партньори.

От екипа ни ще получите индивидуално внимание, коректно и етично отношение, експедитивност, професионализъм и компетентност в работата ни, полезна и изчерпателна информация за стоките и услугите, които предлагаме.

Логистичната ни складова база и физическият магазин се намират в гр.Бургас.

Разполагаме и със собствен транспорт за доставка до обект на клиента за регион Бургас.

Запитвания за индивидуални оферти за обекти и количества на: е-мейл:info@bolgarica.com или тел: +359 878 503 500

 

НАШИЯТ ПРИОРИТЕТ, ТОВА СТЕ ВИЕ-НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

НАШАТА МИСИЯ Е: БЪРЗО, КАЧЕСТВЕНО, КОРЕКТНО И ИНФОРМИРАНО ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИТЕ НИ!

ДА ОТГОВАРЯМЕ АДЕКВАТНО НА ВАШИТЕ НУЖДИ, ЖЕЛАНИЯ, ИЗБОРИ И ВЪПРОСИ ОТ СВЕТА НА СТРОИТЕЛНИТЕ МАТЕРИАЛИ.

ДА БЪДЕТЕ СПОКОЙНИ, СИГУРНИ И УДОВЛЕТВОРЕНИ ОТ ИЗБОРА СИ ДА РАБОТИТЕ С НАС И ОТ ГЛАСУВАНОТО НИ ДОВЕРИЕ.

 

Електронният магазин „БОЛГАРИКА“ е собственост на Болгарика БС ЕООД

Reviews of bolgarica.com